MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS
A Komló-Víz Kft. fő célkitűzése a - Víztermelés, -kezelés és -elosztás, Szennyvízelvezetés és -kezelés, Mélyépítés (közmű- és vezetéképítés ), Szakmai, tervezési tanácsadás, Vízminőség vizsgálat - és ehhez kapcsolódó tevékenységei terén az igények maradéktalan, megbízható és magas fokon történő kielégítése, hogy a minőség teljes körű garantálásával kiérdemelje a fogyasztók, a munkavállalók, valamint a tulajdonosok megelégedettségét.

Ennek érdekében minőség és környezeti célkitűzéseink:
  • Társaságunk minden alkalmazottja ismeri és betartja a minőség- és környezetirányításra vonatkozó előírásokat.
  • Elvárás a munkavállalóinkkal és a partnerekkel szemben, hogy tegyenek meg mindent a környezeti és természeti értékek megóvásáért, a környezet terhelésének csökkentéséért és a környezet szennyezésének megakadályozásáért.
  • Megfelelünk a jogszabályokban és egyéb előírásokban foglalt követelményeknek
  • Elvárjuk beszállítóinktól a megfelelő minőségű és szakszerűen bizonylatolt termék/szolgáltatás folyamatos biztosítását.
  • Mindenkor törekszünk a takarékos energiafelhasználásra, ennek érdekében kis fogyasztású, megfelelően karbantartott berendezéseket üzemeltetünk
  • Új létesítményeinknél elsőrendű szempont a korszerű, gazdaságos technikai és technológiai megoldások tervezése és megvalósítása
  • Biztosítjuk alkalmazottaink szakmai képzését, fejlesztjük minőség- és környezettudatosságát
Mindehhez Társaságunk vezetése megteremti a megfelelő és biztonságos munkavégzés feltételeit és a gyors, pontos információáramlást. Társaságunk céljairól, eredményeiről a partnereket, a közvéleményt és a hatóságokat folyamatosan tájékoztatjuk.

Fentiek érdekében, működtetjük integrált minőség- és környezetirányítási rendszerünket (ISO 9001 Minőségirányítási Rendszer - ISO 14001 Környezetközpontú Irányítási Rendszer), amelyet folyamatosan fejlesztünk és a munkavégzés során érvényesítünk.


      

Kereső

Laboratórium