KÖSZÖNTŐ
Kedves Látogató!

Megtisztelő és nagy öröm számomra, hogy felkereste honlapunkat. A hatvan éve alapított Komlói Víz- és Csatornamű Vállalat víziközmű szolgáltatási feladatait jelenleg 23 településen végző Komló-Víz Kft. vezetőjeként köszöntöm Önt társaságunk honlapján. Az oldalunkon megtalálható információk közreadásával szeretnénk megismertetni szolgáltatásainkkal, mindennapi tevékenységeinkkel.
„Kincsünk a Vízünk!” cégünk jelmondata, mivel a víz minden emberi tevékenység nélkülözhetetlen kelléke, a földi élet alapvető szükséges eleme, mely veszélyeztetett és korlátozott mértékben áll rendelkezésünkre. Ennek tudatában szakembereink felelősségteljesen végzik mindennapi munkájukat, hogy biztosítsák fogyasztóink számára a szükséges — kellő mennyiségű — tiszta és egészséges ivóvizet, valamint a felhasználást követően keletkező szennyezett vizek elvezetéséről és megfelelő mértékű tisztításáról is gondoskodjanak.

Cégünk teljes kollektívája annak érdekében dolgozik, hogy a rendelkezésre álló humán és technikai erőforrások minél gazdaságosabb felhasználásával hosszú távú, biztonságos, az EU normatíváknak megfelelő és minden igényt kielégítő, magas szintű szolgáltatást nyújtson minden fogyasztónk részére. Ennek keretében az alaptevékenységünkön kívül, vízvizsgáló akkreditált laboratóriummal, gépészeti javító bázissal, műszaki tervezéssel és mélyépítő-ipari kapacitással állunk rendelkezésre.

Bízom benne, hogy a böngészés során gyorsan rátalálhat az Ön számára szükséges információra, dokumentumra és remélem, hozzásegítjük ügyének minél egyszerűbb elintézéséhez. Szívesen vesszük hozzánk eljuttatott kérdését, javaslatát honlapunk és szolgáltatásunk továbbfejlesztése érdekében.

Tartalmas böngészést kívánok.

Üdvözlettel:

Mester Zoltán
ügyvezető igazgató

Kereső

Laboratórium